Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

Η πρώτη μου ανάρτηση

Η πρώτη μου ανάρτηση

Wiki

Τα Wiki μπορούν να τροποποιήσουν αρνητικά την επικοινωνία γιατί δεν μπορείς να επικοινωνήσεις με τον άλλον οποιαδήποτε χρονική στιγμή επιθυμείς και δεν έχεις άμεση επαφή με το άτομο το οποίο μιλάς και ούτε καν μπορεί να το γνωρίζεις. Αντίθετα όμως μπορεί να γνωρίσεις και άτομα από αλλες χώρες και να επικοινωνήσεις μαζί τους,να κάνεις φίλους κτλ.

Το Wikipedia είναι σαν μία ηλεκτρονική μορφή εγκυκλοπαίδειας που μπορεί ο καθένας να ανεβάσει οτιδήποτε θέλει για ένα θέμα που τον απασχολεί και να πάρει σκέψεις από άλλους,γνώσεις,προβληματισμούς κτλ.Κυρίως όμως είναι κατάλληλο για άρθρα.Μπορείς κατά κάποιον τρόπο να εξωτερικεύσεις τις γνώσεις σου και να τις μοιραστείς με άτομα από όλο τον κόσμο. Στο εργαστήριο λοιπόν και εμέις κάναμε κάτι παρόμοιο με θέμα το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

Επίσκεψη σε άλλο Ιστολόγιο

Έχω επισκεφτεί την ιστοσελίδα http://theopemptou.blogspot.com/ και μου κίνησε το ενδιαφέρον το συγκεκριμένο blog. Αυτό,γιατί αναπτύσσει ενα θέμα και ταυτόχρονα μπορεί να παρουσιάσει και εικόνες,videos,links κτλ,τα οποία μας βοηθούν να κατανοήσουμε καλύτερα το θέμα. Τέλος, ο κάτοχος του blog, μας αναφέρει ποία κείμενα κατεβάζουν από την ιστοσελίδα του . Με αυτό τον τρόπο αποδυκνείεται ποία είναι τα πιο σημαντικά θέματα. Ακόμη, μας έχει και ένα διάγραμμα για το πώς μπορούμε να κινηθούμε στο blog του.