Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

SAATCHI GALLERY ONLINE-Eργαστήριο 9

http://www.saatchi-gallery.co.uk


-SAATCHI ONLINE TV AND DAILY MAGAZINE( http://www.saatchi-gallery.co.uk/blogon/ ): Το συγκεκριμένο topic απευθύνεται στους καλλιτέχνες (φωτογράφους, ζωγράφους κτλ).Μπορούμε να ενημερωθούμε για διάφορα βιβλία,μουσεία κτλ ,από όλο τον κόσμο.Μπορούμε να δούμε ζωντανά διάφορα μουσεία, τι καινούριο υπάρχει στον κόσμο όπως πχ. Εκθέσεις,συνεντεύξεις ,αξιοθέατα,βραβεία φωτογραφίας για τους μαθητές κ.ο.κ. Αυτά παρουσιάζονται με videos,blogs,εικόνες,κείμενα.

-ΜUSEUMS AROUND THE WORLD (http://www.saatchi-gallery.co.uk/museums/):

Μπορούμε να βρούμε πληροφορίες γενικά για όλα τα μουσεία που υπάρχουν στον κόσμο,εκθέσεις κτλ

-ART COLLEGES AROUND THE WORLD (http://www.saatchi-gallery.co.uk/artcolleges/): Σε αυτό μπορούμε να βρούμε πληροφορίες για τα πανεπιστήμια από όλο τον κόσμο που έχουν σχέση με την τέχνη.

-DEALERS & GALLERIES AROUND THE WORLD (http://www.saatchi-gallery.co.uk/dealers_galleries/): Εκθέσεις με διάφορα έργα και γνωστούς καλλιτέχνες.

-ART FAIRS AROUND THE WORLD (http://www.saatchi-gallery.co.uk/artfairs/):

Εκθέσεις οι οποίες αποτελούν γεγονός,αυτές που γίνονται κάθε χρόνο.

-GRANTS AND FUNDING FOR ARTISTS(http://www.saatchi-gallery.co.uk/blogon/Grants_And_Prizes.php) : Μπορείς να μάθεις για επιχορηγήσεις και χρηματοδότηση για τους καλλιτέχνες,συν τα βραβεία και τις Κλήσεις για την είσοδο.

-SAATCHI ONLINE ARTISTS (http://www.saatchi-gallery.co.uk/yourgallery/) : Μπορείς να ψάξεις για διάφορους καλλιτέχνες που ενδιαφέρεσε και να μάθεις για τα έργα του καθενός.

-SAATCHI ONLINE ART STUDENTS(http://www.saatchi-gallery.co.uk/stuart/) :

Αυτή η περιοχή είναι ανοικτή για όλους τους σπουδαστές που μελετούν τις εικαστηκές τέχνες, συμπερίληψη μόδα, σχέδιο, εφαρμοσμένες τέχνες και τέχνες προς θέαση.

-SAATCHI ONLINE PHOTOGRAPHERS (http://www.saatchigallery.co.uk/photographers/): αναφέρεται αποκλειστικά στους φωτογράφους.

-SAATCHI ONLINE ILLUSTRATORS(http://www.saatchi-gallery.co.uk/illustrators/): Μπορούμε να επιδείξουμε τις απεικονίσεις μας καθημερινά.

-SAATCHI ONLINE VIDEO ARTISTS ( http://video.saatchigallery.com/) : Οι καλλιτέχνες που είναι σε ανοικτή γραμμή αυτήν την περίοδο επιδεικνύονται με ένα λάμποντας εικονίδιο που άλλοι εγγραμμένοι σε απευθείας σύνδεση χρήστες Saatchi μπορούν να χτυπήσουν για να κουβεντιάσουν.

-SALE ROOM (http://www.saatchi-gallery.co.uk/saleroom/) : Αυτή η περιοχή δεν παίρνει την καμία επιτροπή από τους καλλιτέχνες και δεν χρεώνει την καμία επιτροπή στους αγοραστές. Αγοράζετε απλά την εργασία που συμπαθείτε άμεσα από τον καλλιτέχνη, χρησιμοποιώντας Paypal ή μια κατάλληλη εναλλακτική μέθοδο πληρωμής.

-SHOWDOWN (http://www.saatchi-gallery.co.uk/showdown/) :Εδώ γίνετε ψηφοφορία για Finalists.

-STREEL ART (http://www.saatchi-gallery.co.uk/streetart/) : Φωτογραφίες και τα βίντεο των γκράφιτι, τοιχογραφίες, απόδοση, δερματοστιξίες.

-CRITS (http://www.saatchi-gallery.co.uk/crits/) : Παρουσιάστε την εργασία σας για σχόλια από άλλους καλλιτέχνες.

-FORUM (http://www.saatchi-gallery.co.uk/artforum/saatchi_forums) : Οι συχνά τεχνικές ερωτήσεις χτυπούν εδώ .

-MEET OTHERS (http://www.saatchi-gallery.co.uk/meetothers1/) : Μπορείς να συναντήσεις άλλους οι οποίοι ενδιαφέρονται για την τέχνη.

-CHAT LIVE : Μπορείς να μιλήσεις με άλλους που τους ενδιαφέρει η τέχνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου